Skip to main content
Skip to main navigation menu
Skip to site footer
Open Menu
Current
Archives
Articles in Press
Announcements
About
Submissions
Editorial Team
Reviewers
Privacy Statement
Contact
Etika Publikasi
Search
Search
Register
Login
Search
Search
Home
/
Archives
/
Vol. 2 No. 2 (2022): Volume 2 No 2 July 2022
Vol. 2 No. 2 (2022): Volume 2 No 2 July 2022
DOI:
https://doi.org/10.12962/j22759970.v2i2
Published:
2022-03-12
Articles
Kajian Penelusuran Produk Halal Kornet Daging Sapi
Amelia Safitri, Mohammad Zakki Fahmi, Setiyo Gunawan
64-76
PDF
The Maqoshid Sharia And The Importance Of Consuming Halal Food Products For Z Muslim Generation
Halal food and product
Evania Herindar
77-95
PDF
Prinsip-Prinsip Bahan Tambahan Pangan Yang Memenuhi Syarat Halal: Alternatif Penyedap Rasa Untuk Industri Makanan Halal
Claudia Perdani, Ruli Retno Mawarni, Liayati Mahmudah , Setiyo Gunawan
96-111
PDF
Titik Kritis Halal Olahan Natural Products sebagai Bahan Aditif Pangan
Gading Bagus Mahardika, Anisa Ridha Nahara, Setiyo Gunawan
112-119
PDF
Aplikasi Kitosan berbasis Kulit Udang Sebagai Alternatif Subtitusi Lilin Pelapis dalam Rangka Peningkatan Umur Simpan Buah-Buahan: A Review
Aisyah Alifatul Zahidah Rohmah, Alifah Nur Aini Fajrin, Setiyo Gunawan
120-136
PDF
Information
For Readers
For Authors
For Librarians